"Fes el que fas", diu literalment aquesta frase llatina; podríem traduir per "estigues pel que fas".
Una màxima que la meva ment dispersa s'hauria de prendre més al peu de la lletra.

divendres, 21 de maig del 2010

El meu nou amic

Fins fa pocs dies jo tenia un mòbil vellet que només servia de telèfon. Durant anys he pensat que no necessitava més. Però a poc a poc em va anar conquerint la idea que havia de trobar la manera de deslligar-me de l'ordinador a les hores que no treballo, i aquesta idea va anar prenent forma fins que vaig decidir comprar-me un mòbil d'última generació. He aprofitat per canviar de companyia i agafar-me un contracte en què les trucades són més barates i l'internet, raonable. I ara tinc aquest nou millor amic:

El més important, per a mi, no són els milers d'aplicacions (de fet tot just estic començant a explorar-les), sinó que ara, quan no tingui feina, no caldrà que m'estigui davant de l'ordinador per si m'escriu algun client: podré sortir a fer un cafè a la terrassa d'un bar, aprofitant el bon temps i els horaris irregulars d'un parell de nous emprenedors (sou uns valents!) que tinc a mà, i de tant en tant fer una ullada al correu entre glop i glop, amb aquella alegria.

3 comentaris:

  1. Enhorabona per l'adquisió! Jo també tinc un amic d'aquests i va fantàstic!!

    ResponElimina
  2. Jo no tinc Internet al mòbil, però sí una aplicació que m'hi fa arribar el correu electrònic. Ara podem sortir de casa sense por!

    ResponElimina
  3. Sí, he d'admetre que jo amb això feia tard. La veritat és que va molt bé (i amb aquest solet dels últims dies, fins i tot estic començant a agafar color, cosa que ho demostra!).

    ResponElimina