"Fes el que fas", diu literalment aquesta frase llatina; podríem traduir per "estigues pel que fas".
Una màxima que la meva ment dispersa s'hauria de prendre més al peu de la lletra.

dilluns, 21 de juny del 2010

Decorar amb llibres

Una amiga meva assegura que una vegada, a l'antiga llibreria VYP de Tarragona (per Víctor y Paco, això sí que és un nom per una llibreria) va sentir una senyora que demanava "Mig metre de llibres blaus i mig metre de llibres vermells". La senyora de fer feines de casa un oncle meu metge s'enduïa cada any els Vademècums caducats (ara són CDs, però abans eren uns llibres gruixuts que feien molta patxoca a la prestatgeria). Un blog que segueixo es diu "Per a lectura i decoració" arran d'un cartellet al mercat de Sant Antoni. O sigui que d'antecedents, n'hi ha.

Ara bé, jo sempre havia pensat que això estava una mica renyit amb el fet de tenir llibres perquè t'agrada llegir (ja us parlaré de com ordeno els meus llibres), però es veu que no és cert. Una amiga que és una de les devoradores de llibres més voraces que conec té aquesta llibreria presidint el menjador de casa. Amb els llibres ordenats per colors. Encara hauré d'admetre que és més autista classificar-los per llengua i país d'origen com faig jo!


4 comentaris:

  1. Ostres, no se m'hauria acudit mai ordenar-los per colors... Potser jo també hauré de redecorar la prestatgeria!

    ResponElimina
  2. La veritat és que no queda lleig oi? :D

    ResponElimina
  3. osti Maria, doncs estic mirant els centenars de llibres que tenim, i he arribat a la conclusió que això queda bé si tens llibres de molts colors diferents, perquè crec que en el nostre cas, el negre i el vermell predominen molts, i quedaria una mica vampiresc, no?

    ResponElimina
  4. Doncs jo aquest estiu he de fer trasllat de centenars de llibres també, i m'ho estic pensant, almenys en algun racó... Però em costarà trencar col·leccions! Ja veurem...

    Com és que teniu tants llibres negres i vermells? Treieu la sobrecoberta a tots els llibres que en porten?

    ResponElimina